H.O.G.   Calendari d'activitats   Rutes amb moto   Galeria d'imatges   Links   Contacta amb nosaltres
HistÚria   Membres directius   Formulari d'inscripció   Seguretat   Normativa   Indicacions
 
 
Import Motor Pagès, S.A. amb una dilatada experiència dintre del món del motor s’estableix com concessionari oficial de la marca de motocicletes Harley-Davidson.
 
És quan neix el Girona Chapter, aquest ha tingut els seus alts i baixos i passant diverses juntes directives les quals amb gran esforç van realitzar la labor de dur al Chapter fins al finals del 2004.
 
Import Motor Pagès, S.A. obre unes noves i modernísimes instal·lacions per a la ubicació d’Harley-Davidson Girona. El nostre Sponsoring Dealer ha posat a la disposició del Girona Chapter com local social amb més de 200 metres quadrats de superfície perquè els socis puguin gaudir d’aquestes magnífiques instal·lacions.
 
És al Gener d’aquest any quan es crea una nova singladura del Girona Chapter, una nova Junta Directiva que de la mà del seu Sponsoring Dealer han aportat una altra dinàmica i aire fresc adquirint un altre carisme.
 
Celebració del desè aniversari de la creació del Girona Chapter.
 
Gener, transcorreguts dos anys la junta del chapter no deixa d’organitzar i preparar esdeveniments i activitats, gràcies a la il·lusió i esforç dels seus components. En l’actualitat som més de 200 socis.
© Girona Chapter 2012 VOLUM-7 DISSENY S.L.